Přeskočit na obsah

Články

Články

V sobotu 17. února 2024 se členové spolku Senioři z Opočenska zúčastnili dalšího natáčení oblíbeného televizního pořadu s pěknou sledovaností Talkshow Tomáše Magnuska. Natáčelo se v Třebechovicích pod Orebem, vše se vydařilo a moc si to užili. Úžasní hosté, skvělá atmosféra.
(celý článek ze 20. února 2024 na Hradeckém deníku)

Českou společností stále více hýbe téma přijetí jednotné evropské měny. Toto téma se stalo významnou diskusní otázkou a prezident Petr Pavel mu věnoval několik minut svého prvního novoročního projevu, ve kterém vyjádřil svou podporu tomuto kroku.
(celý můj článek z 19. února 2024 na Seznam Médiu)

Umělecké sdružení Artes vzniklo v roce 1968. Každoročně udílí ceny Mistr zábavního umění a uvádí legendární české umělce do Síně slávy. Nyní má nové vedení a v jeho čele režiséra Tomáše Magnuska.
(celý článek z 12. února 2024 na Seznam Médiu)

Časy se mění a s nimi i televizní zábava. Dnes už Vám na Silvestr radši pustí archivní estrádu. Opravdu byl teď v nabídce jen jeden opravdový Silvestr? A znáte vůbec stanici A11 kde se vysílal Jediný silvestr s A11 provázela Zuzana BubílkováTomáš Magnusek.
(celý článek ze 4. ledna 2024 na Seznam Médiu)

Televize A11 jako jediná z českých celoplošných televizí letos divákům přinese vlastní premiérovou silvestrovskou show. Silvestrovské vysílání, jehož průvodci jsou Zuzana Bubílková a Tomáš Magnusek, bude na televizních obrazovkách bavit diváky po čtyři hodiny a přinese jim řadu zábavných scének, písničky i talkshow se známými osobnostmi.
(celý článek z 22. prosince 2023 na NasRegion.cz)

V krásných prostorách zámku v Novém Městě nad Metují proběhlo 6. prosince 2023 natáčení dvou části zábavného talk show Tomáše Magnuska na cestách. Nebylo to poprvé, co Tomáš Magnusek natáčel tento pořad v regionu. Někteří ho určitě znají z programu televize A11. K rozhovorům jsou zvány známé osobnosti převážně z uměleckého života, ale také z politiky, sportu, ze sociálních sítí a ostatních oborů. Vše vtipně moderoval sám Tomáš Magnusek.
(celý článek z 8. prosince 2023 na Náchodském deníku)

Filmy, které vedle krátkých formátů zahrnují také dvě generované reklamy, vedle diváků hodnotila odborná porota zahrnující režisérské duo Tomáš MagnusekGabriela Sittová, českého reklamního veterána Josefa Havelku, filmového producenta Daniel Růžičku, obchodního ředitele agentury YDEAL Alexandra Brunu a advokátku Petru Stupkovou.
(celý článek ze 2. listopadu 2023 na Forbesu)

Osobní i profesní život Tomáše Magnuska (39) by se dal přirovnat k divoké jízdě na horské dráze a shrnout slovy: jednou dole, jednou nahoře. Přestože se nedávno rozvedl s matkou společných dětí Gabrielou, moc dlouho Tomáš Magnusek nesmutnil. Po jeho boku už stojí nová přítelkyně. A i když se rodák z Náchoda proslavil jako režisér a producent, finanční ztráty a další komplikace vedly k rozhodnutí, že už ani jedno dál dělat nechce. Byť na posledním projektu si naopak přišel na nemalé peníze.
(celý článek z 25. září 2023 na Blesku)

Režisér Tomáš Magnusek (39) dlouhé roky bojoval se svou váhou. V jednu chvíli na svých 178 cm výšky vážil až 180 kilogramů! Za covidu se mu podařilo skoro polovinu váhy shodit, teď ale bohužel nebezpečně nabírá zpět. „Štve mě to, ale bojuji a nevzdávám se,“ nechal se slyšet. 
(celý článek z 18. září 2023 na Blesku)

Nekonečný boj s hubnutím a přibíráním. Český herec a režisér Tomáš Magnusek se již dlouhou dobu nedokáže zbavit jojo efektu, který mu neustále vrací kila navíc. Tomáš v rozhovoru pro eXtra.cz otevřeně promluvil o své váze a o tom, co hodlá nyní podniknout, aby se kila navíc pokud možno nevrátila. Poradil i tři tipy, které mu v minulosti pomohly.  
(celý článek z 11. září 2023 na Extra.cz)

Populární český herec romského původu Zdeněk Godla prožívá momentálně velmi těžké období. Poté, co se na veřejnost dostaly jeho finanční problémy, na které se jej někdo neustále dotazuje, už mu jednoduše došla trpělivost, a tak nečekaně oznámil konec herecké kariéry. Pro Kafe.cz o situaci promluvil jeho kamarád, režisér Tomáš Magnusek.
(celý článek ze 12. září 2023 na Kafe.cz)

Mediální skupina A11, která od jara letošního roku provozuje celoplošnou televizi A11, představila svůj podzimní vysílací program i nové tváře. Při této příležitosti uspořádala setkání s novináři, na které dorazil i herecký bard Jiří Krampol (85). Do zákulisí nové televize však dorazil pouze jako doprovod herce a režiséra Tomáše Magnuska (39), a to s vypětím všech sil.
(celý článek ze 7. září 2023 na Expres.cz)

Znovunalezená herečka Yvetta Kornová zažívá velmi krásné životní období. Od té doby, co bývalou dětskou hvězdu režisér Tomáš Magnusek objevil a znovu přivedl před kameru, prošla pozoruhodnou proměnou. Ve společnosti se po dlouhé době objevila vůbec poprvé, a tak se na to patřičně “hodila do gala”.
(celý článek z 29. srpna 2023 na Kafe.cz)

Yvetta Kornová (61) se ukázala poprvé od svatby s novinářem Josefem Petrů na veřejnosti. Zavítala až do Náchoda na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde se chopila role jedné z porotkyň. Kornovou doprovázel kamarád Tomáš Magnusek, režisér, který dal herečce s drogovou minulostí jako jeden z mála opět šanci, aby se dostala na plátna.
(celý článek ze 27. srpna 2023 na Expres.cz)

Když šel nedávno čtvrtý díl filmové ságy Bastardi s podtitulem Reparát do kin, postěžoval si režisér, scenárista, herec a režisér snímku Tomáš Magnusek (39) na to, že ho zcenzurovali v jedné síti kin. Dočkával se i nelítostných kritik. A dnes? Usmívá se od ucha k uchu. Už skoro týden jeho film drtí na Netflixu i ty největší americké bijáky a je neotřesitelnou jedničkou.
(celý článek z 23. července 2023 na Extra.cz)

Režisér Tomáš Magnusek (38) za svůj poslední film Bastardi: Reparát sklidil mnoho hejtů. Ačkoli se podle svých slov snímkem snažil pomoci romské komunitě, o níž jeho dílo do značné míry pojednává, nedočkal se od ní moc pochval. Spíš naopak, protože ji nevykresluje zrovna v nejlepším světle a podle kritiků Magnusek jen pomáhá vytvářet o ní negativní obraz. I proto v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, že to byl jeho poslední film a už teď se těší na důchod.
(celý článek ze 14. dubna 2023 na Extra.cz)

Do kin ve čtvrtek 16. března vstupuje čtvrtý díl snímku Bastardi režiséra Tomáše Magnuska (38). Ten nebyl vždy spokojeným člověkem – byly totiž doby, kdy reálně nevěděl, jak dál. Jaký kus cesty za tu dobu ušel? Kdo by si dnes podle něj zasloužil Českého lva za herecký výkon v jeho novém snímku. Proč by měl divák na nový film jít a kdo ho financoval? A jak bojuje s hudnutím, které se mu v posledních měsících trochu vymklo z rukou?
(celý článek z 15. března 2023 na XTV.cz)

Pokračování úspěšného filmu Tomáše Magnuska si pochopitelně nenechali ujít ani jeho děti Vojtěch (17) a Terezie (12). Režisér, který se nedávno v tichosti rozvedl, měl o dámskou společnost postaráno. Své chirurgicky vylepšené vnady k němu tiskla Gábina Gášpárová, přítelkyně Pítra z reality show Survivor. Ta ve filmu dostala hlavní ženskou roli. „Mám za sebou třicet hodin letu, tak jsem zralá si jít lehnout. Ale tohle jsem si nemohla nechat ujít,“ řekla Blesku s tím, že ještě den před premiérou byla na dovolené na zaoceánské lodi.
Velkým překvapením večera byl bývalý trestanec Jiří Kajínek, kterého doprovázela přítelkyně. S tou se dal Kajínek dohromady už ve vězení, z něhož ho propustili v květnu 2017.
(celý článek z 15. března 2023 na Blesku)

Po třicetihodinové cestě letadlem z Karibiku sice padala únavou, ale nenechala si ujít premiéru filmu Bastardi: Reparát režiséra Tomáše Magnuska. Pro Gabrielu Gášpárovou (21) to byla totiž její zatím největší role. “Hraju Moniku, holku z romského ghetta, sestru Zdeňka Godly (47). Je to hlavní ženská role,” řekla Super.cz.
(celý článek z 15. března 2023 na Super.cz)

V pražském Slovanském domě se konala premiéra dalšího dílu úspěšné, avšak kontroverzní filmové série režiséra Tomáše Magnuska Bastardi: Reparát. Na ni dorazila spousta osobností: od hereckých matadorů po influencery nebo hvězdičky reality show. Největší pozornost na sebe strhla Gabriela Gášpárová (28), která dorazila oděna jako Pamela Anderson v dobách své největší slávy. Hlubokým dekoltem upozornila na svoje už podruhé operovaná ňadra.
(celý článek z 15. března 2023 na Expres.cz)

Slavnostní premiéru filmu Bastardi: Reparát si nenechala ujít řada známých osobností. Ty dorazily do Slovanského domu buď jako jednotlivci, nebo ve dvojici. Redakce eXtra.cz byla na místě a zmapovala situaci.
(celý článek ze 15. března 2023 na Extra.cz)

V pražském Slovanském domě proběhla premiéra už čtvrtého pokračování snímku Bastardi, jehož první částí v roce 2010 rozvířil režisér Tomáše Magnusek společenskou diskuzi o speciálním školství. A stále má k tématu co říct. Sám režisér opět ztvárnil hlavní roli, protože se ale snímek odehrává po dlouhé době, objeví se i řada nových postav. Mezi těmi, které znají diváci z minulosti, se ve filmu objevil například Jiří Krampol (84), který po vleklých zdravotních problémech opět začal chodit do společnosti. Do kina zamířila i jeho bývalá spolupracovnice Zuzana Bubílková (70). Že by si ale padli během shledání do náruče, se říct nedalo.
(celý článek z 15. března 2023 na Super.cz)

S režisérem Magnuskem to byla na filmu Bastardi: Reparát první spolupráce a hned si sedli. Před kamerou dovede být Zdeněk Godla sám sebou. „Svoji práci před kamerou si užívám. Když zrovna netočím, dělám stavební práce, rekonstrukce bytů a práci u filmu beru jako zábavu a také si vydělám nějaké peníze navíc,“ usmíval se Zdeněk Godla a zdůraznil, že i když pro něj práce u filmu splněným snem, zůstává stát pevně nohama na zemi.
(celý článek ze 15. března 2023 na Aplausin.cz)

Do filmu Bastardi: Reparát zapůjčil svoje legendární zelené tílko, v němž v roce 2017 díky prezidentské milosti opustil věznici. Nejznámější český vězeň Jiří Kajínek tak byl čestným hostem premiéry. “Nic jiného s filmem společného nemám. Neznal jsem ani režiséra Tomáše Magnuska, ale známe se ještě z dětství s jeho tátou,” upřesnil pro Super.cz.
(celý článek z 15. března 2023 na Super.cz)

V sobotu 18. března se na projekci Kina 99 dostaví delegace tvůrců filmu ´Bastardi: Reparát´. V delegaci by měl být režisér Tomáš Magnusek, herci Erik Karvai a Bohuslav Hrdlička a také proslulý zápasník oktagonu Karlos Vémola, který si ve filmu zahrál bodyguarda mafiánského bosse.
(celý článek z 15. března 2023 na Kolínském Presu)

Film Ležáky se vymyká dosavadní tvorbě Tomáše Magnuska. „Podnět mi dal herec Mirek Novotný. Je to dobový film a jde mi hlavně o to zmapovat život před vypálením Ležáků. Byli tam stateční lidé.“
(celá epizoda z 23. února 2023 v pořadu “Alex a host” na Českém Rozhlase)

Před pár lety razantně zhubnul, za necelý rok 70 kg. Mezitím pak natočil několik filmů a 20 kilo zase přibral. Proč? Prošel i řadou dalších změn, včetně vztahových. Do kin jde nyní konečně čtvrtý díl jeho kontroverzní série Bastardi a v plánu má natočit obrovské drama. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byl režisér, scenárista a herec Tomáš Magnusek.
(celá epizoda z 16. února 2023 na Stream.cz)

Zajímavé je, že s organizací Clash of the Stars měl jednání o zápase i režisér Tomáš Magnusek, který v posledních letech kromě práce na filmu Bastardi 4 řeší také svůj nekonečný boj s nadváhou. Nedávno si postěžoval, že zase přibral a potřebuje zhubnout.
(celý článek z 5. února 2023 na Expres.cz)

Srandy kopec, sprosté slovo za sprostým slovem i násilné scény k zamyšlení. To je film Bastardi, který letos přinese už čtvrtý díl s názvem Reparát. Tvůrci filmu namlsali diváky prvním trailerem.
(celý článek z 27. ledna 2023 na PraKultura.cz)

Že obezita neznamená vizuální, ale především zdravotní problém pochopil i režisér Tomáš Magnusek. V jednu chvíli se ručička na jeho váze zastavila na neuvěřitelných 177 kg. A tak si řekl, že s tím musí něco dělat. V českém i světovém šoubyznysu byste našli jen málo těch, kterým se podařilo zhubnout tolik. Tomáši Magnuskovi „odhodil“ 80 kilo.
(celý článek z 24. ledna 2023 na Nově)

Nejznámější samouk českého filmu Tomáš Magnusek po více než deseti letech rozšíří svou nejúspěšnější filmovou sérii Bastardi o čtvrtý díl s podtitulem Reparát. První trailer ukazuje, že bude opět spoléhat na své osvědčené zbraně, tedy hlavně peprné hlášky a nekorektnost.
Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii a jelikož mu už nikdo nezbyl, ujímá se ho bývalý spolužák Ivan (Zdeněk Godla, známý zejména ze seriálu MOST!), žijící v romském ghettu. Spolu začnou spřádat plány, jak opět otevřít školu, kterou kdysi Majer vedl. V cestě jim však bude stát nejen po pomstě prahnoucí mafián Dostál (Jiří Krampol), ale i mnoho dalších okolností.
(celý článek z 24. ledna 2023 na Totalfilmu)

Nejznámější samouk českého filmu Tomáš Magnusek po více než deseti letech rozšíří svou nejúspěšnější filmovou sérii Bastardi o čtvrtý díl s podtitulem Reparát. První trailer ukazuje, že bude opět spoléhat na své osvědčené zbraně, tedy hlavně peprné hlášky a nekorektnost.
Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii a jelikož mu už nikdo nezbyl, ujímá se ho bývalý spolužák Ivan (Zdeněk Godla, známý zejména ze seriálu MOST!), žijící v romském ghettu. Spolu začnou spřádat plány, jak opět otevřít školu, kterou kdysi Majer vedl. V cestě jim však bude stát nejen po pomstě prahnoucí mafián Dostál (Jiří Krampol), ale i mnoho dalších okolností.
(celý článek z 23. ledna 2023 na Prima Cool)

Tomáš Magnusek znovu přibral. Na svém Instagramu se svěřil fanouškům, že kvůli jojo efektu nabral dvacet kilogramů. „Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří mi už v první etapě mého hubnutí drželi pěsti a podporovali mě. Podařilo se mi dát 80 kilo dolů. Dnes jsou to dva roky, kdy jsem byl na svém nejnižším čísle, a za dva roky jsem zase 20 přibral. I když jsem se bál většího jojo efektu, i tak mi to vadí. Je mi jasné, že to pro mě bude celoživotní boj,“ napsal na sociální sítě.
(celý článek ze 7. ledna 2023 na Extra.cz)

Slavia, Sparta i Plzeň narychlo posilují a jejich dresy tak obléknou třeba Mojmír Chytil, Roman Květ nebo Matěj Vydra. Největší přestupovou bombu však hlásí Amfora ! Těsně před koncem oficiálního přestupového termínu se v dresu Amfory objevil ofenzivní záložník, herec, scénárista a režisér Tomáš Magnusek. Díky své postavě jistě zaplní téměř celou zálohu Amfory. Trenér Werner Kotas navíc věří, že Tomáš díky své výjimečné kopací technice vytvoří, společně s Janem Bergerem a Antonínem Panenkou, desítky šancí pro útočné hroty Amfory. Prostě fotbal není jen Mistrovství světa !!!
(celý článek ze 3. ledna 2023 na Amfora.cz)